Bragernes

Bragernes

å vinteren 2020/21 kom det ut en stor leilighet på hele 124 kvm midt i hjertet av Drammen, i et eldre murbygg. Standarden var ganske dårlig. Men kvadratmeterprisen fanget raskt interessen min. 33 000kr per kvm midt i Drammen sentrum. I budrunde endte det litt over prisantydning, men alikevel en god kvadratmeterpris så sentralt i Drammen.

På overtakelsesdagen startet arbeidet: Rev ned kjøkken, listverk, gulv, skaper, og innredning bad. Utvidet så gang for oppbevaring, og gipset disse flatene. Fjernet alt elektrisk (gamle gulnet stikk/brytere)

På bad fjernet jeg flisene i dusjsonen, slik at det ble nedsenk. Det ble lagt flis på flis av våtroms sertifisert flislegger. Taket ble malt.  Alt av innredning og armaturer ble byttet. 

Alle flater på soverommene, stue og kjøkken ble malt. Det hel sparklet der de ikke var slette flater fra før. Malte også veggfarge inn i vinduskarmer. Alle tak malt i klassisk hvit. Ny belysning og stikk/brytere. Sorte detaljer gikk igjen i hele leiligheten. Pergo laminat ble lagt oppå eksisterende gulv i alle rom. Kjøkken ble levert og montert av HTH Alnabru. Her likte jeg resultatet ekstremt godt om jeg kan si det selv. Boligen ble kuppet lørdag kveld før hovedvisning søndag.

Tilbake til bloggen