Åmot

Åmot

Det kom en sliten enebolig på finn en torsdag. Boligen og området var egentlig ikke høyt oppe på interesselisten, før jeg så størrelsen på tomta og eksisterende husets plassering på tomta. Her var det mulig å skille ut en tomt for tomannsbolig. Dermed: interessant!

Jeg viste at en tomannsboligtomt her ville jeg få igjen omtrent 40% av total kjøpesum for. Om jeg fikk skilt ut og solgt satt jeg på en bolig på 160kvm til en veldig gunstig penge om jeg fikk den til prisantydning.

Umiddelbart sendte jeg megleren en melding (vært på mange visninger m han, så «kjenner» han litt). Fikk låne nøkkel og var på en visning alene kl 12.00 fredag. 14.00 ga jeg selger et bud direkte. Litt over prisantydning, og fikk tilslag. Allerede en måned etter overtakelse var tomten fradelt og solgt. Boligen trengte omfattende renovering utvendig og innvendig. Alt ble tatt, og boligen ble noe helt annet. Se før og etter bilder. Det tok noe tid å selge huset, og prisen ble noe lavere en antatt. Men alt i alt godt fornøyd med prosjektet og kronene i kassa det ga.

Tilbake til bloggen